Під час ранкового шикування особового складу Харківського національного університету внутрішніх справ було відзначено представників постійного та перемінного складу навчального закладу. Наказом ректора університету відповідно до Закону України «Про Національну поліцію» присвоєно чергове спеціальне звання середнього складу поліції старший лейтенант поліції:

‑ лейтенанту поліції Вікторії Міхєєвій, слухачу, яка здобуває освітній ступінь «магістр» на факультеті № 1;

‑ лейтенанту поліції Артему Першину, слухачу, який здобуває освітній ступінь «магістр» на факультеті № 1.

За співпрацю з Головним управлінням Національної поліції в Донецькій області, високий професіоналізм, майстерність, патріотизм, формування позитивного іміджу Національної поліції, начальником Головного управління Національної поліції в Донецькій області генералом поліції третього рангу Миколою Семенишиним оголошено Подяку:

  • майору поліції Сергію Марчишину, завідувачу відділення практичного навчання навчально-методичного відділу;
  • лейтенанту поліції Олегу Базаці, фахівцю факультету № 1;
  • лейтенанту поліції Яні Боторовій, фахівцю факультету № 3;
  • лейтенанту поліції Артему Іванову, фахівцю відділу соціально-гуманітарної роботи.

Відзначено також спортсменів, які стали переможцями та призерами змагань з різних видів спорту. Серед таких – команди університету з баскетболу та волейболу, які стали переможцями у змаганнях «Спорт протягом життя», футбольна команда «Універ-Динамо» – переможниця чемпіонату Харківської області. Нагороди в особистому заліку отримали учасники чемпіонатів ФСТ «Динамо» України з гирьового спорту та самбо ( м. Львів та м. Харків відповідно), переможці та призери XIV  літньої Універсіади з таеквандо (ВТ) (м. Івано-Франківськ), Всеукраїнського турніру найсильніших кікбоксерів України з кікбоксингу WTKA (смт. Слобожанське Дніпропетровської обл.), Кубку Харківської області з шашок–64 (м. Харків), Міжнародного турніру з пауерліфтингу та жиму лежачи (м. Харків), чемпіонату Європи з греплінгу (м. Бухарест, Румунія).

Нагороди вручив перший проректор університету підполковник поліції Дмитро Швець, який побажав нових перемог і досягнень у спортивній та службовій діяльності.

ВЗГ ХНУВС