На ім’я ректор Харківського національного університету внутрішніх справ Сергія Гусарова надійшов лист, в якому керівництво Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ висловлює вдячність за активну участь команди університету у роботі Першого всеукраїнського студентського саміту Цивілізаційний вибір України: політико-правова парадигма і проблеми сутнісних перетворень». Саміт проводився за участю провідних вітчизняних та зарубіжних науковців, політиків, юристів-практиків, представників органів державної влади та органів місцевого самоврядування, громадських об’єднань, здобувачів вищої освіти та ін. Організаторами заходу виступили Дніпропетровський державний університет внутрішніх справ та Всеукраїнська громадська організація «Асоціація українських правників».

У рамках саміту був проведений конкурс презентаційних робіт. Команда Харківського національного університету внутрішніх справ, до складу якої увійшли науковий керівник – доцент кафедри кримінального права та кримінології факультету підготовки фахівців для підрозділів слідства, кандидат юридичних наук, доцент, підполковник міліції Антон Байлов та курсанти 3-го курсу факультету підготовки фахівців для підрозділів слідства Ірина Бульба і Олександр Прокопенко, представили презентаційний проект «Генна інженерія: всесвітня небезпека чи панацея майбутнього?». Команда університету отримала дипломи учасників саміту та подарунки від організаторів заходу.

Керівництво Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ висловлює сподівання на подальшу співпрацю з Харківським національним університетом внутрішніх справ у навчанні й вихованні майбутньої еліти незалежної, демократичної, правової держави Україна.

 

ВЗГ ХНУВС