Шановні випускники!

Колегія Міністерства внутрішніх справ щиро вітає вас із знаменною подією у вашому житті – успішним завершенням навчання та отриманням професії правоохоронця.

Служити суспільству – велика відповідальність і висока довіра. Немає сумніву в тому, що ви зумієте вміло використовувати набуті знання та навички для успішного виконання завдань із забезпечення охорони прав і свобод людини, протидії злочинності, підтримання публічної безпеки та порядку, з гідністю будете нести високе звання поліцейського та сумлінно виконувати свої службові обов’язки.

Цього дня розпочинається новий етап вашого життя. Підтвердивши свою готовність служити Українському народові, протистояти злочинності та зміцнювати правопорядок у державі, ви вже завтра поповните лави Національної поліції.

Велика віра в те, що за будь-яких обставин ви залишитеся відданими Присязі та виконуватимете професійний обов’язок з гордістю і честю.

Життя вас буде ставити перед вибором, проте завжди пам’ятайте – за кожним вашим рішенням, кожним підписом – доля конкретної людини. Будьте прикладом дисциплінованості, відповідальності, самовідданості та мужності.

Ніколи не втрачайте віри в завтрашній день, упевненості у власних силах і знаннях, цілеспрямованості та сміливості в досягненні високих ідеалів і омріяних цілей вашого щасливого майбутнього життя!

Колегія Міністерства внутрішніх справ України

                      _______________________________________________

Голова Колегії,

Міністр внутрішніх справ України                                    А. Б. Аваков