У рамках проведення Всеукраїнського тижня протидії кібербулінгу на факультеті № 2 університету пройшло робоче засідання наукового товариства курсантів факультету на тему «Сучасні аспекти кібербулінгу в Україні, шляхи, механізми його подолання та попередження».
У зустрічі та обговоренні проблеми боротьби з явищем «Кібербулінг» взяли активну участь курсанти 3-го та 4-го курсів факультету № 2 (Кримінальної поліції), декан факультету № 2 Костянтин Гарбузюк, заступник декана з навчально-методичної роботи Сергій Гіренко, завідувач кафедри українознавства Ігор Чорний, доцент кафедри соціальних та економічних дисциплін Наталя Бобро.
Дискусія стосовно вищезазначеної проблеми проходила надзвичайно жваво, учасники продемонстрували власні напрацювання у соціальних, правових та психолого-педагогічних векторах проблеми агресивних та конфліктних стосунків у дитячому та підлітковому середовищі, перенесених в площину кіберпростору. Так, під час свого виступу курсант 3-го курсу факультету № 2 Владислав Степаненко використав презентаційні матеріали свого наукового дослідження з проблеми гендерних особливостей кібербулінгу в шкільному середовищі.

ВЗГ ХНУВС