30 вересня – Всеукраїнський день бібліотек. До професійного свята працівники бібліотеки Харківського національного університету внутрішніх справ підготували та провели низку заходів.

Першокурсники мандрували відеоподорожами в межах культурно-просвітницького заходу «Харків – місто, в якому ви навчаєтесь», який провели фахівці бібліотеки спільно з Харківською обласною бібліотекою. Молодь ознайомилася з площами міста та сфотографувалася на згадку біля книжково-ілюстративної експозиції, присвяченої історії та сучасності Харкова. Відбулася презентація рідкісних видань «Віддзеркалення минулого у рідкісних виданнях бібліотеки ХНУВС», під час якої молодь ознайомилася з унікальними книгами XVІII – початку XX століття. Юнаки та дівчата оглянули розгорнуту книжкову експозицією «До бібліотеки з любов’ю!», на якій представлені видання, подаровані університетською спільнотою.

Курсанти та студенти вишу також взяли участь у тижневих акціях «Друковане або електронне видання – в дарунок університетській бібліотеці» та майстер-класах з інформаційного пошуку в електронних базах даних.

Під час заходів, приурочених до Всеукраїнського дня бібліотек, молодь отримала багато нової та корисної інформації про бібліотеку та її інформаційні ресурси.

ВЗГ ХНУВС