Доцент кафедри кримінального права і кримінології кандидат юридичних наук, доцент Михайло Фіалка разом із оперуповноваженим сектору кримінальної поліції Зміївського відділу поліції  ГУНП в Харківській області старшим лейтенантом поліції Данилою Кусковим провів практичне заняття з навчальної дисципліни «Кримінальне право» за темою «Злочини проти життя та здоров’я» з особовим складом  навчальної групи 301 факультету № 2.

Під час заняття, курсанти навчальної групи вирішували практичні задачі, які ставили перед ними керівники занять. Фабули завдань були підібрані викладачем та представником практичного підрозділу таким чином, щоб вони відображали ту чи іншу ситуацію, яка пов’язана з суспільно небезпечним посяганням на життя та здоров’я особи. Рівень практичної значимості заняття підвищувався ще й тим, що всі ситуації були з практичного досвіду працівника поліції.

Наприкінці заняття Данило Ігорович відповів на запитання курсантів з приводу особливості діяльності оперативних підрозділів Національної поліції України у сфері кваліфікації злочинів.

ВЗГ ХНУВС