Реєстрація вступників для участі в спеціально організованій сесії ЄВІ (іноземна мова) триватиме з 07 по 15 жовтня 2019 року.

Процедуру реєстрації для участі в спецсесії ЄВІ (іноземна мова) буде здійснювати приймальна комісія університету.

5 листопада 2019 року відбудеться спеціально організована сесія єдиного вступного іспиту (іноземна мова), яка проводитиметься за рахунок коштів фізичних та/або юридичних осіб в установленому законодавством порядку (Українським центром оцінювання якості освіти встановлено вартість оцінювання однієї особи – 495 гривень).

 

Звертаємо увагу, що попереднє складання додаткового фахового вступного випробування не є обов’язковою умовою для участі у спецсесії ЄВІ (іноземна мова).

Реєстрація вважається завершеною за умови надходження сплачених вступником коштів на рахунок Українського центру оцінювання якості освіти для оплати послуг із проведення спецсесії ЄВІ (для здійснення оплати послуги із проведення спецсесії ЄВІ вступнику необхідно скористатися інформаційною сторінкою «Кабінет учасника ЄФВВ/ЄВІ»). Якщо протягом 5 робочих днів із для завершення реєстрації оплату цієї послуги не здійснено, реєстрація вступника для участі у спецсесії ЄВІ скасовується Українським центром (екзаменаційний листок такої особи вважається недійсним).

 

61080, Україна, м. Харків, пр. Льва Ландау, 27
тел. (057) 73-98-300 , (097) 680-13-53