Розпочато роботу екзаменаційних комісій у Харківському національному університеті внутрішніх справ щодо атестації здобувачів вищої освіти у 2020 році. В університеті створено 16 екзаменаційних комісій. Проведено робочу нараду з секретарями екзаменаційних комісій факультетів №№ 1–6, Сумської філії та Кременчуцького льотного коледжу з використанням онлайн трансляції.

Завідувач відділення моніторингу якості підготовки навчально-методичного відділу Тетяна Фоменко ознайомила присутніх з обов’язками секретаря екзаменаційних комісій згідно з Положенням про створення та організацію роботи екзаменаційних комісій ХНУВС, затвердженого наказом університету, роз’яснила, як правильно оформлювати протоколи та готувати звіти роботи екзаменаційних комісій.

Уповноважений з антикорупційної діяльності Олексій Стрельніков звернув увагу на дотримання Закону України «Про запобігання корупції», виконання Методичних рекомендацій щодо запобігання та врегулювання конфлікту інтересів та Антикорупційної програми ХНУВС.

ВЗГ ХНУВС