Науковцями університету спільно з науковцями Науково-дослідного інституту правового забезпечення інноваційного розвитку Національної академії правових наук України підготовлено збірник нормативно-правових актів у сфері наукової та науково-технічної діяльності в Україні.

У збірнику відображено систему законодавства у сфері наукової та науково-технічної діяльності в Україні з урахуванням останніх змін: від міжнародних угод України та Європейського Союзу щодо наукового співробітництва – до національних стандартів, які встановлюють вимоги до оформлення результатів наукової роботи в Україні.

Зміст збірника викладений у логічній послідовності, кожен його розділ та параграф відповідає відокремленому питанню законодавчого регулювання наукової та науково-технічної діяльності в Україні.

Збірник нормативно-правових актів з питань наукової та науково-технічної діяльності буде корисним для науковців, керівників наукових установ, здобувачів наукових ступенів, службовців державного апарату у сфері науки та всіх, хто досліджує стан законодавства у цій сфері.

Зі збірником нормативно-правових актів у сфері наукової та науково-технічної діяльності в Україні також можна ознайомитися на сайті видавництва «Право» Національної академії правових наук України та Національного юридичного університету імені Ярослава Мудрого за посиланням https://pravo-izdat.com.ua/Zb%D1%96rnik_normativno_pravovih_akt%D1%96v_u_sfer%D1%96_naukovo%D1%97_ta_naukovo_tehn%D1%96chno%D1%97_d%D1%96ja_nost%D1%96_v_Ukra%D1%97n%D1%96?search=%D0%B7%D0%B1%D1%96%D1%80%D0%BD%D0%B8%D0%BA&page=2.

ВЗГ ХНУВС