У Кременчуцькому льотному коледжі Харківського національного університету внутрішніх справ відбувся урочистий захід, присвячений випуску фахівців, які навчалися за спеціальністю 073 «Менеджмент» (освітньо-професійна програма «Організація обслуговування на транспорті»), та врученню їм дипломів освітньо-кваліфікаційного рівня «молодший спеціаліст».

До присутніх звернувся директор Кременчуцького льотного коледжу ХНУВС генерал-майор, доктор технічних наук, доцент Олексій Котов, який привітав молодь з урочистою подією, побажав, щоб диплом Кременчуцького льотного коледжу став для них хорошим стартом для професійного зростання.

Натхнення, наполегливості у здійсненні всіх планів і задумів побажав випускникам заступник директора коледжу з навчальної роботи, кандидат технічних наук Юрій Шмельов. Він зазначив, що навчатися необхідно все життя, підвищувати свою кваліфікацію та освітній рівень й запропонував юнакам і дівчатам продовжити навчання в коледжі за першим (бакалаврським) рівнем вищої освіти за спеціальністю 073 «Менеджмент» (освітньо-професійна програма «Логістика») та здобути диплом бакалавра.

Урочистий захід, який відбувся у День святого Валентина, пройшов у теплій та  святковій атмосфері.

Кременчуцький льотний коледж ХНУВС