Представники Харківського національного університету внутрішніх справ у складі збірної команди України зайняли ІІІ місце на чемпіонаті світу серед поліцейських.

З 23 по 31 серпня 2015 року у м. Криниця Здруй (Польща), що під Краковом, під егідоюWISPA (World Wide Indoor Soccer Police Association) проходив 15-й чемпіонат світу з футзалу серед поліцейських. В змаганнях взяли участь представники правоохоронних органів Польщі, України, Естонії, Болгарії, Румунії, Боснії і Герцеговини, Бразилії, Іспанії, Бельгії, Франції, Швейцарії, Люксембургу, Норвегії, Росії, Південної Африки, Барбадосу, Китаю, Йорданії.

Українську збірну представляли: офіцери університету: Віталій Носов, Микола Комзюк, Олексій Онищенко, Роман Кричун, Роман Биков, Антон Кашкаров, а також представник територіального підрозділу ГУМВС України у Харківській області Микола Кізей та колишній офіцер університету Тарас Голопич, який очолив українську делегацію.

У напруженій боротьбі українська збірна зайняла третє місце у категорії учасників до 35 років, обігравши у заключному матчі команду Польщі.

 

ВЗГ ХНУВС