Професором кафедри оперативно-розшукової діяльності та розкриття злочинів факультету № 2 полковником поліції Олександром Горбачовим та доцентом кафедри підполковником поліції Олексієм Деревягіним було проведено зустріч з випускниками Зачепилівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів Зачепилівської селищної ради Зачепилівського району Харківської області.

Школярі переглянули відеофільм про Харківський національний університет внутрішніх справ, в якому висвітлено основні напрями підготовки майбутніх фахівців, організація побуту та дозвілля курсантів, можливості, що надає виш для розкриття потенціалу в науці та спорті тощо.

Майбутнім абітурієнтам також розповіли про правила подання документів на навчання за спеціальностями «Право», «Правоохоронна діяльність», «Психологія» та «Кібербезпека», ознайомили з матеріально-технічним забезпеченням начального процесу у виші.

Представники університету більш детально ознайомили старшокласників з перевагами навчання на факультеті № 2, який здійснює підготовку фахівців для підрозділів кримінальної поліції, окреслили перспективи подальшого працевлаштування та професійного розвитку курсантів ХНУВС.

Представниками університету також проведено зустріч з керівниками загальноосвітніх шкіл Зачепилівського району Харківської області та представниками районного відділу освіти. У заході взяли участь дванадцять директорів та їх заступників, а також начальник відділення поліції району капітан поліції Михайло Ільїнський. Присутніх ознайомили з університетом, напрямами підготовки фахівців та надали профорієнтаційні матеріали з актуальною інформацією про заклад вищої освіти.

ВЗГ ХНУВС