З метою покращення правового виховання учнівської молоді студентка факультету №6 Анастасія Василенко провела заняття на тему «Права людини» для старшокласників Миргородської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 9 імені А. Зубковського Миргородської міської ради Полтавської області.
Також у рамках проведення профорієнтаційної роботи Анастасія Василенко поспілкувалася з майбутніми випускниками щодо особливостей умов вступу до Харківського національного університету внутрішніх справ, переваги навчання у виші.
Особливу увагу вона приділила навчанню на факультеті № 6, який є багатопрофільним структурним підрозділом Харківського національного університету внутрішніх справ, на якому навчаються студенти денної та заочної форм навчання за рахунок коштів фізичних та юридичних осіб. Не менш важливу інформацію здобувач вищої освіти надала щодо проживання студентів на території навчальної бази у студентському гуртожитку, який обладнаний сучасними комунікаціями, засобами для комфортного проживання та організації дозвілля студентів.
Здобувача вищої освіти до заходу підготувала доцент кафедри правового забезпечення господарської діяльності факультету №6, кандидат юридичних наук Ірина Василько.

ВЗГ ХНУВС