У рамках профорієнтаційної роботи старший викладач кафедри соціально-гуманітарних дисциплін факультету №6 кандидат філологічних наук Наталія Кобилко зустрілася зі студентами Бердянського машинобудівного коледжу Запорізького національного технічного університету, де презентувала поліцейський виш, детально розповіла про факультети й спеціальності, умови вступу, сертифікати ЗНО. Ознайомила з матеріально-технічною базою університету: навчально-тренувальними полігонами, унікальними навчальними аудиторіями – залою судових засідань, зеленою кімнатою для надання психологічної допомоги постраждалим від насильства, юридичною клінікою.
Викладач наголосила, що, крім навчальної діяльності, студенти й курсанти займаються в гуртках художньої самодіяльності, беруть активну участь у культурно-масових заходах як університету, так і міста. Разом із кураторами постійно відвідують музеї, театри, виставки. Також вони є учасниками наукових студентських конференцій, конкурсів. На базі Харківського національного університету внутрішніх справ діють численні спортивні секції, борцівські й тренажерні зали, спортивний комплекс «Динамо-Арена».
Представниця університету наголосила на основних спеціальностях, за якими готують фахівців системи МВС України, розповіла про підготовче відділення та військову кафедру. Наталія Кобилко зауважила, що визнання Харківського національного університету внутрішніх справ підтверджується угодами про співпрацю з низкою країн, що говорить про високий рівень і якість підготовки фахівців.

ВЗГ ХНУВС