У рамках тижнів жіночої солідарності начальниця управління патрульної поліції в Харківській області Альона Стрижак провела зустріч з курсантками та студентками Харківського національного університету внутрішніх справ. Під час зустрічі особлива увага була приділена необхідності постійного підвищення кваліфікації, розвитку комунікаційних та лідерських якостей. Головним життєвим гаслом кожної жінки-поліцейської повинно бути: «Якщо ти не можеш щось зробити – це лише питання додаткового часу».
Очільниця харківських патрульних розповіла про роботу управління та склад його структурних підрозділів. Спільноту цікавило матеріально-технічне оснащення, основні досягнення та проблеми, з якими можуть зустрітися жінки-поліцейські, які планують прийти на службу в патрульну поліцію.
Також було обговорено питання гендерної рівності та кар'єри жінки в лавах патрульної поліції, важливість навиків роботи в команді. При цьому зазначено про необхідність розвивати себе в нових сферах діяльності, таких як спорт, малювання, поезія.
Найактивніші учасники обговорення отримали заохочувальні подарунки з символікою патрульної поліції.

ВЗГ ХНУВС