Відбулося засідання наукового гуртка кафедри адміністративного права та процесу факультету № 1 Харківського національного університету внутрішніх справ. Засідання гуртка відбулося в онлайн-форматі з використанням Інтернет-додатку Zoom.

Під керівництвом доцента кафедри доктора юридичних наук Михайла Завального, курсанти обговорили сучасні тенденції розвитку адміністративного права в Україні, проблеми адміністративно-правового забезпечення прав і свобод людини та громадянина в діяльності Національної поліції України. Члени наукового гуртка підготували наукові доповіді «Застосування інформаційних технологій в освітньому процесі – шлях до покращення поліцейської діяльності», «Проблемні аспекти правового регулювання діяльності Національної поліції України в сфері забезпечення інформаційної безпеки України», «Застосування поліцейськими заходів адміністративного примусу під час забезпечення безпеки дорожнього руху та ін.

На завершення спілкування доктор юридичних наук, доцент кафедри Михайло Завальний та керівник наукового гуртка кандидат юридичних наук, доцент кафедри Ірина Казанчук разом з курсантами обговорили методологію науково-дослідної діяльності за профілем кафедри, стандарти академічної доброчесності та подальші можливості використання отриманих у результаті наукових розвідок здобутків у практичній діяльності.

ВЗГ ХНУВС