У режимі відеоселектору відбулося чергове засідання наукового гуртка кафедри фундаментальних та юридичних дисциплін факультету № 6 Харківського національного університету внутрішніх справ, присвячене сучасним проблемам конституційних прав людини в Україні.
Відкрив засідання керівник гуртка доцент кафедри, доктор юридичних наук, доцент Олександр Зозуля, який у вступному слові відзначив необхідність продовження під час карантину дистанційної роботи наукового гуртка, актуальність і проблемність змісту конституційних прав людини та гарантування їх дотримання.
На засіданні гуртка було заслухано та обговорено низку доповідей студентів. Особливо жваву й плідну дискусію викликали доповіді студента Даниїла Єрмоленка щодо подвійного громадянства в Україні та студентки Хазангюль Мамедової щодо права дитини на свободу совісті. Тези цих доповідей вирішено направити для участі у відповідних науково-практичних конференціях.
Під час засідання наукового гуртка студенти поліпшили навички навчально-наукової роботи у дистанційному режимі, покращили свої знання та досвід ораторської майстерності.
Науковий гурток продовжує дистанційну роботу з підготовки студентами наукових праць.
 
ВЗГ ХНУВС