Ректор Харківського національного університету внутрішніх справ Сергій Гусаров та начальник Управління патрульної служби м. Харків Євген Мельник зустрілися зі слухачами нового набору курсів первинної професійної підготовки працівників патрульної служби. Ректор зазначив, що програма навчання дуже насичена, тож необхідно максимально сконцентруватися, проявити наполегливість і терпіння задля досягнення поставленої мети. Сергій Гусаров розповів слухачам про університет, на базі якого вони проходитимуть навчання, представив керівний склад навчального закладу та курсів первинної професійної підготовки.

Начальник Управління патрульної служби м. Харків Євген Мельник, зазначив, що слухачам необхідно сумлінно ставитися до занять  – набувати теоретичних знань та практичних навичок, які вони використовуватимуть у своїй роботі, поважати працівників університету, які їх навчатимуть професійної майстерності і поважати навчальний заклад, де для них створено всі умови, щоб вони стали справжніми професіоналами у майбутньому.

Наприкінці зустрічі присутнім продемонстрували відеофільм про підготовку нових патрульних поліцейських та про університет.

 

ВЗГ ХНУВС