Центр Українсько-Польського Розвитку при Харківському національному університеті внутрішніх справ постійно працює у пошуку нових можливостей для перемінного складу університету щодо розширення напряму академічної мобільності та створення умов для здобуття додаткових знань, умінь та навичок. У рамках укладеної угоди про співробітництво з Поморською академією в Слупську пропонуємо до Вашої уваги навчальну програму «Семестрового обміну» за спеціальностями «Управління» та «Національна безпека».

 Інформація про умови навчання та проживання протягом семестру

Знання іноземних мов (польської, англійської, німецької) заохочується, але не є обов'язковим (на початку семестру всі мають можливість пройти інтенсивний курс польської мови). Навчальний процес організований таким чином, що студенти матимуть можливість для самовдосконалення, для подорожей, а також за бажанням зможуть офіційно працювати.

У великому й компактному студмістечку розвинута інфраструктура з безкоштовним Wi-Fi по всій території та комфортабельними гуртожитками.

Більш детальну інформацію щодо процедури подачі документів можна дізнатися у Центрі Українсько-Польського Розвитку (корпус 1/1, кабінет 217), тел. (095) 513-41-73.