Вийшов друком підручник «Міжнародне право», автором якого є професор кафедри конституційного і міжнародного права факультету № 4 Харківського національного університету внутрішніх справ Андрій Войціховський.

У підручнику розглядаються питання сучасного міжнародного права, зміст його основних принципів, галузі, інститути та основні поняття сучасного міжнародного права. Викладений матеріал базується на діючих міжнародно-правових актах і рішеннях міжнародних судових органів.

Запропоноване видання буде цікавим та корисним для студентів, курсантів, слухачів магістратури закладів вищої освіти, програмою підготовки яких передбачено вивчення навчальної дисципліни «Міжнародне право». Видання також стане в нагоді і правоохоронцям, які не можуть ефективно здійснювати свою професійну діяльність без ґрунтовного розуміння міжнародних стандартів правоохоронної діяльності, міжнародно-правового механізму захисту прав людини, організаційно-правових засад міжнародного співробітництва у боротьбі зі злочинністю тощо.

Екземпляри підручника вже надійшли до бібліотеки університету.

ВЗГ ХНУВС