У курсантів випускного 4 курсу факультету № 4 (кіберполіції) Харківського національного університету внутрішніх справ, які здобувають вищу освіту першого (бакалаврського) рівня за спеціальністю 081 «Право», пройшов випускний екзамен з кримінального права. У роботі екзаменаційної комісії з атестації курсантів разом із науково-педагогічними працівниками кафедри кримінального права та кримінології факультету № 1 взяв участь старший слідчий Слідчого управління ГУНП в Харківській області підполковник поліції Андрій Мирний.

Андрій Володимирович є випускником юридичного факультету Харківського національного університету внутрішніх справ (зараз факультет № 1, має багаторічний досвід роботи у слідчих підрозділах та займається розслідуванням злочинів, що були скоєнні організованими злочинними угрупованнями, у тому числі з використанням засобів комп’ютерної техніки у кіберпросторі.

Під час складання курсантами випускного екзамену вони не лише продемонстрували свої знання з теорії кримінального права, а також розв’язували квестові практичні завдання щодо кваліфікації суспільно небезпечних діянь (індивідуальних навчальних фабул) як злочинів згідно положень Кримінального кодексу України.

Серед цьогорічних випускників факультету – майбутні слідчі Головного слідчого управління Національної поліції України, слідчі, дізнавачі та оперуповноважені територіальних підрозділів ГУНП в областях, які будуть займатися розслідуванням злочинів, що були скоєнні з використанням інформаційних технологій.

ВЗГ ХНУВС