Доцентка кафедри правового забезпечення господарської діяльності факультету № 6 Ірина Василько взяла участь в онлайн семінарі «Великий бухгалтеpський оnline-cемінар», організованому ТОВ «Київська бухгалтерська служба».

Спікерами вебінару виступили: консультант з питань бухгалтерського обліку та оподаткування Тимур Алієв; шеф-редактор 7eminar.com, експерт із трудового права та кадрового обліку Тетяна Мойсеєнко; експерт-консультант із питань оподаткування (спеціалізація – ПДВ, ТЕД, ЗЕД) Сергій Дробоття; незалежний податковий консультант і практикуючий бухгалтер Мар’яна Кавин; адвокат Олександр Смирнов; незалежний практикуючий консультант з питань оподаткування та бухгалтерського обліку, сертифікований тренер бізнес-програм, фахівець з питань податкового та фінансового права Вікторія Величко.

На семінарі були розкриті наступні питання: «Податкові перевірки за новими правилами. Перевірки Держпраці як «карантинні» пастки»; «Зміни в реєстрації ПН, ризики «збиткового» експорту тощо»; «За який період можуть перевірити нарахування та сплату ПДФО та ВЗ»; «ФОП-зміни: (не) сплата ЄП та ЄСВ. Приховані ризики для ФОПів в обліку доходів та витрат»; «Нове в ПДФО, ВЗ, ЄСВ: звітність, штрафи, перевірки. Як нарахувати лікарняні та декретні»; «З 1 серпня – нові вимоги застосування РРО і нові реалії фінансової відповідальності»; «Податкові новації в обліку основних засобів, методи амортизації».

Семінар містить багато корисного матеріалу, який є невід’ємною частиною навчальної дисципліни «Трудове право» і буде застосовуватись у навчальному процесі.

ВЗГ ХНУВС