До фонду бібліотеки Харківського національного університету внутрішніх справ продовжують надходити дарунки від університетської спільноти.

Нещодавно від начальника  кафедри  кримінального процесу факультету підготовки фахівців для підрозділів слідства Олександра Юхна бібліотека отримала три монографії, які увійшли до серії  «Бібліотечка слідчого і детектива: учасники кримінального провадження». Це видання: «Актуальні питання надання правової допомоги у кримінальному провадженні», автори Мартовицька О. В.,  Юхно О. О.;   «Захист прав і законних інтересів потерпілого у кримінальному провадженні»,  Абламський С. Є.; «Неповнолітній потерпілий як учасник кримінального провадження», Кочура О. О..

Монографії  присвячені питанням захисту прав потерпілих та наданню правової допомоги у кримінальному провадженні після прийняття і запровадження у правозастосовну  діяльність кримінального процесуального законодавства України. Усім, хто вивчає новітні тенденції розвитку юриспруденції у даному напрямку, бібліотека пропонує ознайомитися з цими виданнями.

ВЗГ ХНУВС