У рамках співпраці Харківського національного університету внутрішніх справ із Харківським обласним центром зайнятості працівники навчально-наукового інституту підготовки фахівців для підрозділів кримінальної міліції взяли участь у профорієнтаційних заходах у Харківській області.

Доцент кафедри соціально-економічних дисциплін підполковник міліції Павленко Н. В. відвідала Зачепилівський район Харківської області і зустрілася з понад 600 учнями старших класів десяти навчальних закладів району.

Доцент кафедри оперативно-розшукової діяльності підполковник міліції Шинкаренко І. І. відвідала Сахновщинський район Харківської області, де в рамках профорієнтаційних заходів поспілкувалася зі 130 учнями 10–11 класів.

Під час заходів представники університету розповідали про навчальний заклад, знайомили учнів з його факультетами та інститутами, напрямками та спеціальностями, за якими здійснюється підготовка фахівців, процедурою оформлення особової справи, розповідали про умови проживання курсантів і студентів, про перспективи працевлаштування після закінчення університету.

Вичерпна інформація, яку отримали школярі про Харківський національний університет внутрішніх справ, допоможе їм визначитись із вибором навчального закладу та майбутньою професією.

 

ВЗГ ХНУВС