Центр Українсько-Польського Розвитку пропонує розглянути можливість опублікувати наукові статті у зарубіжному міжнародному науковому виданні Республіки Польща «KRAKOWSKIE STUDIA MALOPOLSKIE». Журнал видається найбільш відомим польським науковим видавництвом «Wydawnictwo Adam Marszalek».

Наукова стаття, опублікована у науковому журналі «Krakowskie Studia Malopolskie», вважається публікацією у періодичному науковому виданні держави, яка входить до Організації економічного співробітництва та розвитку та Європейського Союзу відповідно до п. 2.2 Наказу Міністерства освіти і науки України «Про опублікування результатів дисертацій на здобуття наукових ступенів доктора і кандидата наук» №1220 від 23 вересня 2019 р. (для здобуття наукового ступеня кандидата та доктора наук); відповідно до п. 11 Порядку проведення експерименту з присудження ступеня доктора філософії, затвердженого Постановою Кабінету Міністрів України від 6 березня 2019 р. № 167 (для присудження ступеня доктора філософії).

До друку приймаються наукові статті докторів та кандидатів наук, молодих науковців (аспірантів, здобувачів), а також практикуючих фахівців у галузі суспільних, юридичних наук та публічного управління виключно англійською мовою.

Для публікації статті в журналі «Krakowskie Studia Malopolskie» Том 26 / 2020 необхідно до 11 вересня 2020 року надіслати на електронну пошту редакції [email protected] такі матеріали:

  1. Статтю, оформлену згідно всіх вимог, що пред’являються редакцією.
    Авторам, чиї статті не відповідають вимогам, може бути відмовлено у публікації.
  2. Квитанцію про сплату. Реквізити для сплати публікації надаються автору після вдалого проходження рецензування статті. Про результати рецензування автору буде повідомлено протягом 3-4 днів з дня отримання редакцією матеріалів.
  3. Обов'язково заповнити заявку для публікації.

Електронна версія журналу буде розміщена на офіційному сайті польського видавництва «Wydawnictwo Adam Marszalek» на сторінці видання «Krakowskie Studia Malopolskie».