Науково-педагогічний склад кафедри іноземних мов факультету № 1 продовжує підвищувати професійну кваліфікацію онлайн та впроваджувати унікальні ресурси для нової генерації курсантів і студентів у навчальний процес.

Старший викладач кафедри Лариса Сазанова взяла участь у низці онлайн-тренінгів та ознайомилися з новими поглядами на викладання граматики та лексики англійської мови, що поєднують класичні методи з сучасними інструментами.

Методист  Міжнародного освітньо-методичного центру «Дінтернал Ед’юкейшн» Кріс Кірбі презентував свій проект – тренінг п’яти мотивуючих технік активного початку заняття англійської мови «Як цікаво почати урок англійської мови? Ефективні вправи, які не потребують підготовки».  

Тічер-тренер, директор Лондонської школи англійської мови Грем Джонс представив нешаблонні підходи до використання ігор на заняттях і практичні ідеї та поради для отримання кращих результатів у тренінгу «Новий погляд на улюблені ігри на уроці англійської мови».

Корисним і цікавим було ознайомлення зі стратегією поєднання роботи з новим та вже вивченим матеріалом та практичне відпрацювання кількох блоків одночасно в тренінгу «Активізація вивченого матеріалу на уроках англійської мови».

Тренінги проводили досвідчені викладачі англійської мови, презентери курсів та семінарів, автори сучасних оригінальних підручників, екзаменатори міжнародних мовних іспитів.

Викладач кафедри іноземних мов Валентина Кочина взяла участь у триденному онлайн-вебінарі «Права людини», де виступав експерт з верховенства права Консультативної місії ЄС в Україні Саер Аммар. 

Знання та досвід, отримані викладачами на тренінгах і вебінарах, забезпечують створення більш комфортних умов для вивчення англійської мови та мотивують курсантів і студентів практично застосовувати набуті знання.

ВЗГ ХНУВС