Науково-педагогічний склад кафедри іноземних мов факультету № 1 готовий у новому навчальному році проводити заняття з курсантами та студентами як у стандартному, так і в дистанційному режимі.

Старший викладач кафедри Наталія Краснова і викладач Ганна Бабак взяли участь у Всеукраїнській науково-практичній онлайн-конференції «Організація освітнього процесу. Новий освітній простір». Захід був організований та проведений інститутом післядипломної педагогічної освіти у місті Києві.

Новий освітній простір – це складова сучасного навчального середовища, що сприятиме мотивації до навчання та розвитку творчої особистості. З цією метою і змінюється просторово-предметне середовище.

Тема «Візуалізація навчального контенту за допомогою майн демпінгу, або як навчати цікаво та захоплююче», представлена тренером Microsoft Education, зацікавила багатьох учасників.

Було проведено дискусії та обговорення досвіду роботи. Після завершення роботи конференції викладачі кафедри Наталія Краснова та Ганна Бабак отримали сертифікати про підвищення кваліфікації.

ВЗГ ХНУВС