Курсанти другого курсу факультету № 2 разом із викладачами кафедри іноземних мов факультету № 1 Артемом Білоусовим взяли участь у вебінарі «Як досягти довіри та побудувати ефективні відносини між поліцією та громадянами», організованому відділом міжнародного співробітництва університету за підтримки Консультативної Місії Європейського Союзу.

Радник/тренер з питань взаємодії поліції з громадою Юрій Міхалков (Регіональне представництво КМЄС у Харкові) поділився досвідом роботи поліції Болгарії. 
Спікер зазначив, що невід’ємною умовою успішності поліції є партнерська модель відносин із суспільством, що передбачає обізнаність громадян щодо діяльності поліцейських та ефективності їх роботи. Юрій Міхалков підкреслив, що вкрай важливо не втратити довіру населення до поліції, яка виконує покладені на неї завдання.

Курсанти цікавилися поліцейською діяльністю інших країн Європи та рекомендаціями радника стосовно підвищення рівня довіри громадян до Національної поліції України. Спілкування з досвідченими спеціалістами правоохоронних органів сьогодні – це запорука успішного виконання службових обов’язків у майбутньому.

ВЗГ ХНУВС