З нагоди Всеукраїнського Олімпійського уроку у Сумській філії Харківського національного університету внутрішніх справ відбулася Спартакіада «Старти надій» серед студентів 1 курсу, присвячена Дню фізичної культури і спорту. Захід був організований доцентом кафедри гуманітарних дисциплін Тетяною Білоус та студентським парламентом.

Спортивне свято відкрили срібна призерка Зимових Олімпійських ігор 1998 року в Нагано, багаторазова призерка чемпіонатів світу та чемпіонату Європи, заслужений майстер спорту з біатлону, Почесна громадянка міста Суми, Голова відділення Національного Олімпійського комітету України в Сумській області Олена Петрова та чемпіонка Європи з пауерліфтингу, студентка Сумської філії ХНУВС Анна Рикун.

Спартакіада – це не лише перевірка спортивної підготовки студентів, але й пропаганда здорового способу життя та приклад корисного й змістовного дозвілля молоді.

Змагання проводилися у різних видах спорту, за їх результатами журі визначило переможців. Серед них – Артем Тарасенко, Анна Бобошко, Ольга Новак, Валерій Божко, Світлана Губська, Олег Остапчук, Юлія Тригуб, Максим Чех.

На урочистому закритті найкращі спортсмени були нагороджені грамотами та фірмовими футболками від Сумського обласного відділення НОК України, а всі учасники отримали пам’ятні сувеніри. На згадку студенти зробили світлини з почесними гостями.

Сумська філія ХНУВС