Слухач магістратури факультету № 1 старший лейтенант поліції Віталій Найда став переможцем міського етапу конкурсу «Молода людина року» у номінації «Студенти (курсанти) закладів вищої освіти III–IV рівнів акредитації».

За результатами міського етапу конкурсу традиційно були визначені 10 переможців і 20 лауреатів у кожній з десяти номінацій. Церемонію нагородження провів перший заступник Харківського міського голови Ігор Терехов.

«Ви – молода еліта, в руках якої майбутнє нашого міста. Хочу привітати вас від імені нашого мера Геннадія Адольфовича Кернеса. Упевнений, ця нагорода – лише старт для ще більших перемог у вашому майбутньому», – зазначив Ігор Терехов. Перший віце-мер вручив молодим людям сертифікати і Подяки міського голови.

За ініціативою Харківського міського голови Геннадія Кернеса, з 2018 року переможці та лауреати конкурсу «Молода людина року» отримують грошові премії у розмірі 5 тис. і 3 тис. грн. відповідно.

Конкурс проходив у десяти номінаціях: «Учні установ загальної середньої освіти», «Учні закладів професійної (професійно-технічного) освіти», «Студенти вищих навчальних закладів I–II рівнів акредитації», «Студенти (курсанти) вищих навчальних закладів III–IV рівнів акредитації», «Наукова діяльність», «Культура і мистецтво», «Фізична культура і спорт», «Діяльність у сфері виробництва, підприємництва», «Діяльність у невиробничій сфері» і «Громадська діяльність».

ВЗГ ХНУВС