Представники Харківського національного університету внутрішніх справ взяли участь у міжнародному благодійному балі-маскараді, що нещодавно пройшов у Харкові.

Бал організували представники студентських та курсантських співтовариств із 12 Харківських вищих навчальних закладів під патронатом Голови Харківської обласної державної адміністрації Ігоря Райніна, щоб зібрати кошти для двох шкіл-інтернатів області.

Захід зібрав сто пар танцюристів, серед яких були слухачі магістратури факультету підготовки фахівців міліції громадської безпеки та кримінальної міліції у справах дітей Харківського національного університету внутрішніх справ Олександр Розумовський та Андрій Андріяш.

Цей бал-маскарад проводиться вчетверте і долучає спільноту до благочинності. Цього року він вперше отримав статус міжнародного.

Двісті студентів, курсантів та офіцерів із харківських вишів одягли бальні вбрання та маски. Кожний бажаючий міг пожертвувати кошти для дітей-сиріт області. Завдяки пожертвам було зібрано 107 тисяч гривень, що будуть передані до навчальних закладів, де перебувають діти-сироти.

 

ВЗГ ХНУВС