Факультет № 6 Харківського національного університету внутрішніх справ продовжує використання в освітньому процесі лекцій Керівника апарату Господарського суду Харківської області, запрошеного спікера Олександра Полякова. Його досвід роботи буде корисним для викладачів та здобувачів вищої освіти факультету № 6.

Судова система України потребує впровадження новітніх технологій. Процесуальними кодексами та Законом України «Про судоустрій і статус суддів» передбачено створення Єдиної судової інформаційно-телекомунікаційної системи (ЄСІТС). Це комплексна система, яка покликана забезпечити використання електронного документообігу у судах, судових органах, відповідних органах виконавчої влади. Найголовніше, що цю систему зможуть використовувати всі учасники судового процесу.

На цей час створюється технічне завдання щодо функціоналу системи, найбільш активні юристи беруть участь у обговоренні та пропонують своє бачення електронного правосуддя. 

Під час лекції доступний буде як теоретичний матеріал, так і можливість ознайомитись з безпосередньою роботою в Електронному кабінеті.

Лекція онлайн за темою «Впровадження інформаційних технологій в судовій системі. Електронний суд» відбудеться 18 листопада о 12.00 на базі платформи Google Meet.

Запрошуємо усіх бажаючих до участі у лекції. Реєстрація за посиланням: https://meet.google.com/pnz-qptg-uuh.

ВЗГ ХНУВС