Засідання наукового гуртка кафедри правоохоронної діяльності та поліціїстики факультету № 6, присвячене 26-й річниці створення Харківського національного університету внутрішніх справ, відбулося в режимі онлайн. У засіданні взяли участь студенти та викладачі кафедри.

Із вступним словом виступила завідувач кафедри Ірина Панова, яка акцентувала увагу студентів на важливості їх участі у наукових конкурсах, науково-практичних конференціях на базі ХНУВС щодо вимог написання, оформлення та представлення наукових робіт до фахових видань України. Також обговорили питання практичного спрямування освітнього процесу.

Керівник гуртка, доцент кафедри Вікторія Мельник розповіла про історичні етапи створення Харківського національного університету внутрішніх справ, а також зародження на українських землях першої школи міліції.

Перед членами наукового гуртка виступила доктор юридичних наук, професор Олена Синявська, яка розповіла про досвід освітнього процесу у розвинених країнах світу. Також нею було відзначено провідну роль Харківського поліцейського вишу в системі закладів вищої освіти у підготовці висококваліфікованих працівників для Національної поліції.

ВЗГ ХНУВС