Керівником наукового гуртка викладачкою кафедри фундаментальних та юридичних дисциплін факультету № 6 Харківського національного університету внутрішніх справ Наталією Пістренко разом із викладачкою кафедри Ксенією Гуртовою в онлайн-режимі на платформі Zoom проведено чергове засідання наукового гуртка кафедри. Тема засідання «Міжнародна науково-практична онлайн-конференція «Шлях успіху і перспективи розвитку».

На засіданні заслухали та обговорили доповіді студентів на наступні актуальні теми: Олексій Даценко «Шлюбний договір як гарант майнового стану подружжя», Ганна Камчатна «Неофіційне працевлаштування: ризики для працівників та роботодавців», Дар`я Фарилюк «Свобода договору та його межі». Члени наукового гуртка кафедри взяли активну участь в обговоренні представлених доповідей.

Викладачками було надано рекомендації та проведено корегування щодо написання наукових тез. Після виступу студентів Наталія Пістренко відповіла на численні запитання студентів щодо питань подальшої наукової діяльності.

ВЗГ ХНУВС