У Харківському національному університеті внутрішніх справ на базі кафедри тактичної та спеціальної фізичної підготовки факультету № 2 проведено міжнародну науково-методичну онлайн-конференцію «Актуальні проблеми розвитку службово-прикладних, традиційних та східних єдиноборств». У роботі конференції взяли участь провідні учені та практики напрямів: єдиноборств, фізичного виховання різних груп населення та педагогічних наук.

Відкрив наукове зібрання та привітав учасників завідувач кафедри тактичної та спеціальної фізичної підготовки факультету № 2, кандидат юридичних наук, доцент, заслужений тренер України підполковник поліції Олександр Моргунов.

Секретар конференції, старший викладач кафедри тактичної та спеціальної фізичної підготовки факультету № 2 заслужений тренер України Олександр Хацаюк привітав учасників наукового форуму та зазначив: «Ця зустріч – унікальна можливість для фахівців галузі одноборств із різних міст України та зарубіжжя зібратись разом і обговорити актуальні питання розвитку службово-прикладних, традиційних та східних одноборств. Переконаний, що професіоналізм, знання, досвід і високі людські якості учасників конференції, потужний науковий, освітній та технологічний потенціал країни дають усі можливості ефективно модернізувати вітчизняну систему правоохоронної діяльності й вивести її на найвищий європейський рівень».

З урахуванням обмежувальних карантинних заходів конференція проходила із використанням режиму відеоконференцзв'язку «Zoom».

Кафедра тактичної та спеціальної фізичної підготовки факультету № 2