Науково-педагогічним складом кафедри криміналістики, судової експертології та домедичної підготовки факультету № 1 Харківського національного університету внутрішніх справ проведено профорієнтаційні заходи в закріплених навчальних закладах м. Харкова та Красноградського району Харківської області.

Доцент кафедри майор поліції Влада Гусєва провела профорієнтаційну бесіду у режимі відеоконференції з учнями 10-х та 11-х класів Харківської гімназії № 34.

Доцент кафедри підполковник поліції Світлана Книженко зустрілася з педагогічним складом та учнями випускних класів Харківської спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів № 114.

Викладач кафедри майор поліції  Євген Зозуля поспілкувався з директором Красноградського навчально-виховного комплексу (заклад загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів – заклад дошкільної освіти) № 2 Іваном Шокодьком та представником відділу освіти Красноградської районної державної адміністрації Харківської області Оксаною Василенко.

Представники кафедри надали інформацію про умови вступу до університету, факультети та спеціальності, за якими готують фахівців у ХНУВС. Розповіли про можливість електронної реєстрації кандидатів, які бажають навчатися у закладах вищої освіти зі специфічними умовами навчання через портал Національної поліції (osvita.np.gov.ua). Також звернули увагу майбутніх абітурієнтів, які бажають поповнити лави курсантів, на необхідність оформлення особової справи кандидата на навчання через звернення до рекрутингового центру Національної поліції за місцем реєстрації (проживання).

Представники університету відповіли на запитання юнаків та дівчат про матеріальну базу, умови навчання, побут та дозвілля курсантів і студентів вишу.

Майбутні випускники дізналися про можливості, які мають студенти університету щодо реалізації своїх здібностей у науковій, творчій і спортивній діяльності, а також про переваги отримання вищої освіти у ХНУВС та перспективи подальшого працевлаштування.

ВЗГ ХНУВС