Харківський національний університет внутрішніх справ з метою удосконалення надання освітніх послуг систематично здійснює перегляд та оновлення освітніх програм, якими регулюються права та обов’язки учасників освітнього процесу. На засіданні кафедри правового забезпечення господарської діяльності факультету № 6 Харківського національного університету внутрішніх справ були розглянуті пропозиції з оновлення професійної освітньої програми 072 «Фінанси. Банківська справа та страхування» (фінансова безпека та фінансові розслідування) щодо практичної спрямованості навчального процесу та залучення вчених, практикуючих юристів та стейкхолдерів.

Стейкхолдери університету – зацікавлені сторони, фізичні та юридичні особи, які мають легітимний інтерес щодо освітньої діяльності університету, тобто певною мірою залежать від неї або можуть на неї впливати.

З метою формування сучасного фінансово-правового світогляду у студентів та отримання професійних знань було одержано згоду до спільної роботи від провідного спеціаліста в області фінансової безпеки директора Управління по роботі з банками ПАТ «Страхова компанія “ПЗУ Україна”» Романа Кобка та надано позитивну рецензію на чинну програму навчання студентів.

Отримання періодичного зворотного зв’язку від стейкхолдерів є обов’язковою складовою системи внутрішнього забезпечення якості освіти факультету № 6 Харківського національного університету внутрішніх справ. У рамках цього процесу запрошуємо стейкхолдерів (зацікавлені сторони) висловлювати свої пропозиції та зауваження щодо чинних освітніх програм, що розроблюються.

ВЗГ ХНУВС