Для курсантів 2-х курсів Харківського національного університету внутрішніх справ було проведено інструктивне заняття з дотримання Правил дорожнього руху та безпеки дорожнього руху, яке організував відділ соціально-гуманітарної роботи.

Захід пройшов за участі проректора університету Анатолія Клочка, представників Управління патрульної поліції Харківської області Департаменту патрульної поліції старшого лейтенанта поліції Генриха Маргаряна та капітана поліції Максима Місана.

Анатолій Клочко наголосив на дотриманні дисципліни та законності, транспортної дисципліни, навів приклади надзвичайних подій, скоєних за участю працівників поліції та їх наслідки, підкреслив неприпустимість керування автотранспортом у стані алкогольного сп’яніння. Анатолій Миколайович закликав присутніх дотримуватися Закону України «Про Національну поліцію», наказів та вказівок МВС України, Правил дорожнього руху, заходів особистої безпеки.

Представники Управління патрульної поліції Харківської області Департаменту патрульної поліції навели статистичні дані щодо кількості дорожньо-транспортних пригод в Україні та на Харківщині, проаналізували найбільш типові причини, що призводять до ДТП та травматизму.

Під час заняття були продемонстровані відеоматеріали.

ВЗГ ХНУВС