Інспектор факультету № 3 Харківського національного університету внутрішніх справ Дар’я Балаш провела профорієнтаційну роботу з учнями 10 – 11-х класів Куп’янської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 4.

Під час відвідування навчального закладу Дар’я Балаш зустрілася із заступницею директора школи Ларисою Силаічевою та учнями випускних класів. Майбутнім випускникам була цікава інформація про переваги отримання вищої освіти у Харківському національному університеті внутрішніх справ, правила вступу, форми навчання, факультети та спеціальності. Особливу увагу представниця університету приділила навчанню на факультеті № 3 (підрозділів поліції превентивної діяльності). Також розмова йшла про особливості навчання курсантів і студентів, підготовку бакалаврів і магістрів, про роботу військової кафедри, наукових гуртків та спортивних секцій, про умови проживання у гуртожитку.

Дар’я Балаш ознайомила учнів з основними правилами, які потрібно знати і дотримуватися, щоб не піддавати себе і оточуючих на небезпеку при знаходженні в екстремальних умовах. Продемонструвала й декілька прийомів, які без особливої фізичної підготовки можна застосувати в цілях ефективного самозахисту.

Також старшокласники переглянули інформаційний відеоролик про університет.

ВЗГ ХНУВС