Відбулася онлайн-зустріч представників факультету № 3 з майбутніми абітурієнтами та їх батьками. Представники вишу розповіли про університет, про роботу факультету та особливості навчання на ньому, ознайомили з перспективами працевлаштування після отримання диплому.

У заході взяли участь: помічник ректора Віктор Слиш, декан факультету № 3 майор поліції Анатолій Колотік, заступник декана з навчально-методичної роботи Григорій Джагупов, завідувач кафедри педагогіки та психології Олена Федоренко, доцент кафедри поліцейської діяльності та публічного адміністрування майор поліції Вадим Селюков, завідувач відділення практичного навчання навчально-методичного відділу майор поліції Сергій Марчишин, представник приймальної комісії, завідувач відділення роботи з Єдиною державною базою з питань освіти та студентами відділу кадрового забезпечення Марина Давидова, випускник 2020 р. – поліцейський взводу № 2 роти № 1 батальону УПП в Луганській області Владислав Бєлашов, випускник 2018 р. – інспектор ЮП СП Холодногірського ВП ГУНП в Харківській області Вікторія Півоварова, старший психолог ВПЗ УКЗ ГУНП в Харківській області старший лейтенант поліції Олександр Кротенко, курсант 4 курсу факультету № 3 рядовий поліції Дарина Шутко. До заходу підключились 93 локації та понад 200 учасників з різних куточків країни.

Під час спілкування представники вишу ознайомили учасників заходу зі здобутками факультету у навчальній та науковій роботі, його матеріально-технічною базою, продемонстрували фото з життя факультету, ознайомили з покроковою інструкцією щодо етапів вступу до Харківського національного університету внутрішніх справ.

ВЗГ ХНУВС