Працівники кафедри кримінального права та кримінології факультету № 6 проводять профорієнтаційні заходи у загальноосвітніх закладах Харківщини. Доцент Вікторія Давиденко провела бесіду з адміністрацією Медичного коледжу Харківської медичної академії післядипломної освіти та розповіла про умови вступу і навчання у Харківському національному університеті внутрішніх справ, про специфіку підготовки курсантів і студентів за різними спеціальностями та формами навчання, про рівні вищої освіти, форми навчання та спеціалізації, про роботу військової кафедри, підготовче відділення. Профорієнтаційні матеріали були розміщені на стенді навчального закладу, а відеоролики про університет викладено в інтернет-мережах, якими користуються студенти закладу.

Доцент Юлія Татаркіна провела презентацію для учнів 6-10 класів Харківського педагогічного ліцею № 4 Харківської міської ради відеоролики на теми: «Захист дітей онлайн», «Сексуальний шантаж», «Секстинг», «Секст-чатинг», «Грумінг», що рекомендовані Міністерством освіти і науки для проведення профілактичної та роз’яснювальної роботи щодо запобігання насильства.

Методист факультету № 6 Олександр Шульгін провів зустріч з директором Куп’янської загальноосвітньої школи I-III ступенів № 1 Куп’янської міської ради Харківської області. Він надав інформаційні матеріали у паперовій та електронній формі про університет, про порядок та умови вступу до вишу, про підготовчі курси, про діяльність юридичної клініки, відеоролики про університет та спеціальності, за якими готують фахівців.

ВЗГ ХНУВС