Викладачка циклової комісії філологічних дисциплін Кременчуцького льотного коледжу Харківського національного університету внутрішніх справ Людмила Іванченко  взяла участь у вебінарі «Майстер-клас зі створення лепбуку. Від ідеї до реалізації». Захід провів Андрій Вайнраух – веб-дизайнер проєкту «Всеосвіта». Створив понад 100 методичних розробок для вчителів, досвід у сфері веб-дизайна майже 5 років.

Лепбук – це тека ручної роботи, яка поєднує в собі різні дидактичні матеріали, об’єднані однією темою та розташовані за певною структурою. Ця форма роботи спонукає здобувачів освіти до самостійного навчання, допомагає додати творчості у викладанні предмету та зробити цікавою і зрозумілою навіть надскладну тему. На вебінарі було продемонстровано усі етапи створення леп буку, а також було розглянуто питання: звідки береться ідея; як розробити елементи лепбуку у програмі Figma; де шукати зображення та інші складові для успішного оформлення лепбуку.

Під час вебінару учасники дізналися про особливості особистісного потенціалу, секрети досягнення високого рівня енергії, лайфхаки розвитку сильних сторін та лідерства, а також отримали практичні поради щодо гармонійного існування.

КЛК ХНУВС