Доцент кафедри адміністративного права та процесу факультету № 1 Харківського національного університету внутрішніх справ полковник поліції Ірина Казанчук взяла участь у Всеукраїнській науково-практичній онлайн-конференції «Сучасні освітні технології. Інструменти підвищення якості освіти», яка організована Рівненським державним гуманітарним університетом та Навчально-науковим інститутом неперервної освіти Національного педагогічного університету імені М.П. Драгоманова за підтримки Міністерства освіти та науки України.

У конференції взяли участь освітяни, науковці та практики з різних регіонів України. Під час роботи конференції були розглянуті актуальні теми щодо вирішення проблем розвитку освіти в Україні, а саме:«Етапи створення хмарного освітнього середовища закладу освіти», «Можливості використання фасилітації в освітньому процесі», «Організація освітнього процесу: дистанційна, індивідуальна, сімейна, екстернатна форми навчання», «Діджиталізація освітнього процесу у ЗВО України», «Засоби інформаційно-цифрових технологій для реалізації дослідницьких методів навчання та STEM-проєктів», «Методи роботи з платформою GSuite та інтернет-ресурсами Learning.apps, Kahoot», «Ефективні платформи для особистого та професійного зростання освітян», які визвали жваву дискусію учасників наукового заходу.

В рамках конференції Ірина Казанчук пройшла практичний онлайн-тренінг за темою «Хмарні технології. Створення освітнього середовища», успішно склала тести та отримала сертифікат про підвищення кваліфікації для працівників освіти та керівників закладів вищої освіти. Отриманні знання та навички будуть використані в освітньому процесі під час викладання навчальних дисциплін для курсантів та слухачів університету.

ВЗГ ХНУВС