У Харківському національному університеті внутрішніх справ відбулася чергова тематична онлайн-зустріч представників факультету № 1 з учнями старших класів щодо вступу до Харківського національного університету внутрішніх справ у 2021 році та особливостей навчання на факультеті, який готує слідчих.

У зустрічі взяли участь: помічник ректора Віктор Слиш, декан факультету Олександр Музичук, заступник декана факультету з навчально-методичної роботи Владислав Невядовський, завідуюча відділенням роботи зі студентами відділу кадрового забезпечення Марина Давидова, курсантка 1 курсу Владислава Балера; курсантка 4 курсу Олександра Самойлова та слухач магістратури факультету старший лейтенант поліції Віталій Найда. До заходу підключилися більше 70 локацій.

Під час спілкування представники вишу ознайомили учасників онлайн-зустрічі з особливостями навчання на факультеті, його здобутками та досягненнями. Абітурієнти ставили багато запитань, як особисто – онлайн, так і в чаті. Питання стосувалися процедури вступу до університету, проходження медичного огляду, складання ЗНО та особливостей навчання, служби і побуту.

На усі питання абітурієнти отримали вичерпні відповіді.

ВЗГ ХНУВС