У Харківському національному університеті внутрішніх справ  відбулася онлайн-зустріч з майбутніми абітурієнтами. У заході взяли участь помічник ректора університету Віктор Слиш,  декан факультету № 4 підполковник поліції В’ячеслав Марков, представники структурних підрозділів вишу, науково-педагогічного складу факультету, курсанти. Серед них і ті, що навчаються на 1 курсі, і ті, які закінчили університет. Випускник факультету 2020 року лейтенант поліції Кирило Аношкін сьогодні працює старшим слідчим в особливо важливих справах у Головному слідчому управлінні Національної поліції України.

В онлайн-зустрічі взяли участь школярі з багатьох областей України. Запитання, які найчастіше вони ставили представникам вишу, стосувалися порядку подачі онлайн-заяв, конкурсу на факультеті, умов навчання, проживання та майбутнього працевлаштування, навчання за держзамовленням і за контрактом та багато інших. На всі запитання учні отримали вичерпні відповіді. 

Переглянути відеозапис онлайн-зустрічі з абітурієнтами факультету № 4 можна за посиланням у YouTube https://youtu.be/Vjl7cdtllMk

ВЗГ ХНУВС