Викладачі кафедри іноземних мов факультету № 1 постійно удосконалюють свій професійний рівень. Доцент кафедри Олег  Гончарук взяв участь у Міжнародному науково-методичному семінарі «Актуальні проблеми викладання іноземних мов у навчальних закладах», який відбувся у Харківському національному автомобільно-дорожньому університеті. Розглядалися новітні методики та інноваційні методи викладання іноземних мов.

Старші викладачі цієї ж кафедри Любов Русанова та  Лариса Сазанова стали учасниками низки онлайн-вебінарів та тренінгів. Спікери вебінару «What's New in World Link, Fourth Edition»  від National Geographic Джон Хьюз  та Льюїс Томпсон розповіли про новинки четвертого видання та про те, що зробило його популярним серед викладачів і тих, хто навчається, а також представили нову відеопрограму «Глобальні голоси», розділи «Активна англійська», що формують у студентів упевненість у спілкуванні та підвищення мотивації. Учасники заходу ознайомилися також із розробкою контенту для загальних курсів англійської мови.

В онлайн-тренінгах  «Ефективне використання онлайн-платформи «My English Lab» для дистанційного навчання» та «Використання сучасного інструменту вчителя англійської – онлайн тестування учнів з допомогою платформи My English Lab» методисти Dinternal Education поділилися власним досвідом, розповіли, які типи тестів представлені на платформі «My English Lab», як налаштовувати якісне та ефективне онлайн тестування та вибрати режими проведення онлайн тестів: під час заняття чи в позаурочний час.

Онлайн-тренінг «Емоційний інтелект – професійна потреба та інструмент» було присвячено основним відмінностям розумового та емоційного інтелекту, емоційній грамотності, яка впливає на успішні взаємовідносини та прогрес у навчанні. Викладачі отримали сертифікати учасників вебінарів і тренінгів.

ВЗГ ХНУВС