Розпочалися тематичні зустрічі курсантів першого курсу факультету № 2 Харківського національного університету внутрішніх справ з помічником ректора Віктором Слишем та керівництвом факультету.

Під час зустрічі з майбутніми правоохоронцями Віктор Михайлович окреслив актуальні сьогодні питання діяльності та поведінки працівників Національної поліції: рівень довіри громадян до поліції та ефективні шляхи його покращення; суспільні та особистісні чинники, які несприятливо відбиваються на ставленні громадян до поліцейських; професійна поведінка поліцейського під час виконання своїх службових обов'язків; імідж правоохоронців. Молоде покоління цікавилось, як саме курсанти  можуть вплинути на цю ситуацію зараз та збільшити рівень поваги громади по поліції, зробити співпрацю з ними більш плідною, а життя – безпечнішим.

Під час жвавої та тривалої дискусії з помічником ректора та деканом факультету, учасником бойових дій, полковником поліції Костянтином Гарбузюком,  здобувачами освіти ставилися запитання щодо норм та правил поведінки, професійної етики майбутніх працівників органів досудового розслідування та кримінальної поліції в службовій діяльності та повсякденному житті.

ВЗГ ХНУВС