У Харківському національному економічному університеті ім. Семена Кузнеця відбулося відкриття нового навчального корпусу за участю Голови Верховної Ради України Володимира Гройсмана, а також голови Харківської облдержадміністрації Ігоря Райніна, голови Харківської обласної ради Сергія Чернова, представників різних установ, організацій, керівників та студентів 34-х вищих навчальних закладів Харківщини, серед яких ректор Харківського національного університету внутрішніх справ Валерій Сокуренко та курсантсько-студентський актив ХНУВС.

Відкриття нового корпусу приурочено до 85-річчя заснування університету. У ньому сьогодні навчаються близько 10 тис. студентів, з яких – понад 2,5 тис. осіб є іноземцями з 39 країн світу.

Будівля має сім поверхів, в якій розташовані сучасні аудиторії, а також є надбудови до існуючих навчальних корпусів. Будівництво було розпочато у 2011 році. Особливість будівлі – вежа з годинником, яку в університеті назвали Small Sam на честь лауреата Нобелівської премії Семена Кузнеця, ім’ям якого названо вищий навчальний заклад.

Спікер Верховної Ради зустрівся зі студентською молоддю і прочитав лекцію на тему: «Децентралізація – стратегія національного успіху».

 

ВЗГ ХНУВС