Старша викладачка кафедри іноземних мов факультету № 1 Лариса Сазанова взяла участь у серії дистанційних тренінгів та вебінарів Міжнародного освітньо-методичного центру Дінтернал Ед’юкейшн з підготовки абітурієнтів до складання ЄВІ.

Навчання з підвищення кваліфікації викладачів англійської мови проведено  досвідченими тренерами/методистами центру. Спікер тренінгу  Сем Маккін (Великобританія) розповів про структуру єдиного вступного іспиту з англійської мови для абітурієнтів, які вступають до магістратури – про типи завдань та стратегії підготовки до іспиту, які вміння й навички перевіряються в частинах «Читання» і «Використання мови», а також приділив увагу особливостям використання інтегрованого та інтенсивного підходів у процесі підготовки до іспиту.

Тренінг «ЄВІ частина «Читання» алгоритм роботи із завданнями множинного вибору» був присвячений особливостям використання контексту для сприяння кращому розумінню завдань студентами, застосуванню різних навичок читання для успішного виконання завдань множинного вибору та роботі з дистракторами, перефразами та ключовими словами при підготовці до іспиту.

У тренінгу «Інтеграція елементів екзаменаційної підготовки до ЗНО з англійської в навчальну програму заздалегідь» йшлося про те, коли найкраще розпочинати підготовку до ЗНО, як встановити баланс між розвитком мовленнєвої компетентності та перевіркою готовності до іспиту.

Питання впливу хвилювання та стресу перед іспитами на їх результат розглядалися у вебінірі «Розвиток впевненості учня для успішного  складання ЗНО з англійської».

Про використання персоналізованого навчального середовища для

максимальної підтримки студентів у процесі навчання, реалізацію індивідуального підходу до навчання дорослих слухачів та застосування сучасних інформаційно-комунікаційних технологій для розвитку впевненості у студентів говорили під час тренінгу  «Розвиток впевненості в процесі навчання англійської у дорослих студентів за допомогою платформ MyEnglishLab».

Лариса Сазанова отримала сертифікати за результатами участі у тренінгах та вебінарах з підтвердженням підвищення кваліфікації (12 академічних годин – 0,42 кредита ECTS). Набутий буде використовуватися у практичних заняттях з іноземної мови професійного спрямування.

ВЗГ ХНУВС