Близько семисот курсантів Харківського національного університету внутрішніх справ допомагають працівникам комунальних служб долати наслідки стихійного лиха. Велика кількість снігу, майже півмісячна норма, яка випала за ніч, завдала неабиякої шкоди місту – пошкоджено електромережі, ускладнено рух транспорту та пішоходів. За словами начальника Департаменту комунального господарства Харківської міської ради Віктора Кітаніна, було прийнято рішення звернутися по допомогу до навчальних закладів Харкова, громадськості міста. Одними з перших відгукнулися надати допомогу курсанти Харківського національного університету внутрішніх справ.

Трудовий десант юнаків наводив протягом дня порядок у міському саду ім. Шевченка, у парку району ХТЗ. Вони прибирали сніг, розчищали доріжки, збирали сухе гілля. Городяни завжди помічають зміни на краще і вдячні курсантам за те, що допомагають підтримувати чистоту на вулицях Харкова.

Як зазначають самі курсанти, вони – справжні патріоти свого міста і завжди готові надати допомогу, щоб Харків був чистим, охайним і безпечним, і погодні капризи не впливали негативно на життя мегаполіса та його мешканців.

 

ВЗГ ХНУВС